Tomorrowland is op de International Dance Music Awards (IDMA) in Miami verkozen tot beste dancefestival ter wereld. Ook vorig jaar werd de prijs gewonnen door het festival in Boom.

 De Belgische dj’s Dimitri Vegas & Like Mike kregen de award voor beste doorbraak.

De IDMA's maken deel uit van de Miami Winter Music Conference die een hele week duurt en waar de internationale muziekindustrie verzamelt om aan workshops, congressen en lezingen deel te nemen. Jaarlijks stemmen meer dan 2 miljoen mensen van over de hele wereld voor de awards.

Tomorrowland wint nu voor de tweede keer op rij de belangrijkste prijs, de internationale "best music event"-award. Het Belgische festival liet daarbij andere internationale festivals ver achter zich. Onder meer Electric Daisy Carnival (Las Vegas), Electric Zoo (New York), Coachella (Indio, Californië) en Sensation (Nederland) waren genomineerd in diezelfde categorie.

Het werd een dubbelslag voor ons land want het Belgische dj-duo Dimitri Vegas & Like Mike viel ook in de prijzen. De broers uit Willebroek wonnen de award voor "breakthrough dj". Ze scoorden dit jaar al een 38e plaats in de top 100 van DJ Mag, het maandelijkse Britse tijdschrift over elektronische muziek. Het duo staat ook al vier jaar geprogrammeerd op Tomorrowland.

De Nederlandse dj Armin van Buuren was de grote winnaar van de avond. Hij kaapte vijf awards weg, waaronder die voor beste dj ter wereld. Ook ging hij naar huis met awards voor de beste producer, radioshow, trancetrack en podcast.